INFORMES TÈCNICS I DICTÀMENS PERICIALS

1. EXPLICACIÓ:

Un Informe Tècnic és un document que verifica l’aparició de patologies, analitzant els danys i possibles causes d’aquests danys. L’Informe Tècnic és un document que té validesa juridica, i descriu les afectacions que poden ser estructurals, d’humitats, despreniments en la façana, o en les instal·lacions, o altres.

Un Dictamen Pericial és un Informe Tècnic ampliat, on a més de l’analisis de la patologia es fa una proposta de solució i valoració económica del que costa la solució.

2. PREUS DE INFORMES TÈCNICS I DICTÀMENS PERICIALS

Aquests preus són aproximacions que poden variar depenent de la complexitat del projecte, de la situació, nivell de definició, o altres factors. Donem aquests valors perquè volem que els nostres clients estiguin segurs de que poden confiar plenament en nosaltres, i perquè comprovin la transparència amb la que sempre treballem. El costos pels Informes Tècnics i Dictàmens Pericials són:

  • Informe Tècnic = 700€+IVA
  • Dictàmen Pericial = 1400€+IVA

3. CONCLUSIONS:

Si necessites un Informe Tècnic o un Dictàmen Pericial a Granollers o rodalies, pots contactar amb nosaltres omplint el formulari de CONTACTE, o trucar al 695.28.28.12 on et donarem hora per concretar la visita.

Quant a enricprat

Si tens qualsevol dubte, contacta amb mi desde la pestanya de "CONTACTE".
Aquesta entrada s'ha publicat en arquitecte, arquitecte granollers, enginyer, granollers, tecnic i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.